Nízkokalorické nudle s vlákninou
Smart Noodles
Moderní funkční potravina s obsahem glukomannanu. Obsahuje velké množství vlákniny, navozuje tak pocit sytosti s minimálním obsahem kalorií a podporuje správnou střevní peristaltiku.
Zboží není v současné době dostupné
Obsah balení: 4 balení po 200 g
Dostupnost: nedostupné
Nízkokalorické nudle s vlákninou
Smart Noodles
Moderní funkční potravina s obsahem glukomannanu. Obsahuje velké množství vlákniny, navozuje tak pocit sytosti s minimálním obsahem kalorií a podporuje správnou střevní peristaltiku.
Obsah balení: 4 balení po 200 g
Dostupnost: nedostupné
Zboží není v současné době dostupné
NUDLE S VYSOKÝM PODÍLEM VLÁKNINY A MINIMÁLNÍM MNOŽSTVÍM KALORIÍ
Při konzumaci minimálně 3 g denně přispívá glukomannan k redukci hmotnosti.
Vhodné jako nízkokalorická náhrada těstovin do redukčního jídelníčku.
Podpora správné střevní peristaltiky.
Rychlá a snadná příprava.
Praktické balení, které odpovídá přesně jedné porci.
Díky neutrální chuti nabízí široké možnosti dochucení.
Možné využít k přípravě oběda i večeře.
Neobsahuje sóju, cukr, tuk, sůl ani GMO (geneticky modifikované organismy).
Vhodné pro vegetariány a vegany.
Pouze ty nejkvalitnější suroviny
Glukomannan
Glukomannan je rostlinný polysacharid získávaný z hlízy zmijovce (Amorphophallus konjac). Jako vláknina pektinového typu má mimořádně příznivé účinky na trávení a celkový metabolismus. Zejména zpomalení vstřebávání sacharidů z potravy a s tím související nižší hladiny glykémie po požití potravy. Při dlouhodobém užívání snižuje hladinu ghrelinu (hormon hladu) a pozitivně tak přispívá k redukci hmotnosti.
Vláknina
Je prospěšná pro správnou funkci střev. Rozpustná vláknina, kterou nudle obsahují, ve střevě nabobtná, celkově zvětšuje objem stolice a je důležitým zdrojem potravy pro bakterie tlustého střeva. Zároveň snižuje glykemický index potravin, díky tomu příznivě ovlivňuje hladinu tuků v krvi a zpomaluje vstřebávání cukrů. Denně bychom ji měli konzumovat v množství 25–30 g denně.
Kompletní složení:
96 % voda, 3,5 % konjaková moučka, 0,2 % ovesná vláknina, emulgátor E526
100 g pevného podílu nudlí obsahuje:
-
Energetické hodnoty
35 kJ / 9 kcal
Tuky
<0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny
<0,1 g
Sacharidy
0,9 g
z toho cukry
<0,1 g
Vláknina
4 g
Bílkoviny
0,2 g
Sůl
<0,1 g
UPOZORNĚNÍ: E 526 – hydroxid vápenatý slouží k úpravě pH, prodloužení trvanlivosti nebo ke zpevňování potravin při jejich konzervování. Považuje se za bezpečný. Nejsou známy nepříznivé ani vedlejší účinky na lidské zdraví.
POCTIVÁ KVALITA
PŘÍMO OD VÝROBCE
Vlastní originální receptury a ověřené suroviny. To jsou argumenty, na kterých stavíme zaručenou kvalitu našich výrobků. Na jejich vývoji spolupracujeme s předními odborníky. Inspirujeme se moderními trendy a používáme zaručené výrobní technologie. Profesionalita je naší hlavní doménou. Profesionálně přistupujeme nejen k výrobě a vývoji našich produktů, ale hlavně k těm, kteří je využívají.

Naše údaje:

NUTRIADAPT s.r.o.
Americká 579/17
120 00 Praha 2 - Vinohrady

IČ: 086 36 745

B.Ú.: 6699221188/2010 (Fio banka)

Kontakty:

sklad@nutriadapt.com

Obchodní podmínkyOchrana osobních údajůPoštovné a platby
Kontakty

Jako spotřebitel se v případě vzniku spotřebitelského sporu můžete obrátit na Českou obchodní inspekci (http://www.coi.cz/).